вівторок, 18 квітня 2023 р.

Платіжна система Okpay

Відносно недавно з'явилася така платіжна система як Okpay, але вже набула в інтернеті величезної популярності і тисячі користувачів з її допомогою керують електронними транзакціями. Завдяки цій міжнародній платіжній системі, користувачі мають широкі можливості, які можуть стати корисними в процесі інтернет заробітку або витрат грошей.

Платіжну систему Okpay можна використовувати у більш ніж 200 країнах, і, враховуючи високий рівень безпеки, ця компанія потрапила в лідери серед аналогічних сервісів у мережі. Платіжна система Okpay має масу корисних інструментів, адаптованих до будь-якого виду інтернет діяльності.


Функціонал платіжної системи Okpay

Власникам інтернет-магазинів, любителям онлайн ігор, фрілансерам, Okpay пропонує такі послуги:

  • можливість використовувати всі популярні варіанти оплати товарів;
  • створювати можна необмежену кількість гаманців і використовувати їх можна для різних розділів в асортименті товарів;
  • гаманці можуть підтримувати різні валюти;
  • можливо продавати як електронні, і реальні товари: при оплаті покупець повинен вказувати адресу доставки;
  • жодного обмеження щодо сум транзакцій;
  • можна приймати платежі в будь-якому куточку планети;
  • найширший вибір варіантів виведення грошей.

Звичайно, це зовсім не весь функціонал, який пропонує платіжна система Okpay користувачам. Потрібно виділити особливість цього сервісу. Це можливість замовляти дебетову картку, на яку надходить заробіток з електронних рахунків.

Картою Okpay підтримується система MasterCard, це дозволяє користуватися нею будь-де. Сьогодні поки доступне використання лише доларової валюти, щоб зберігати на цій карті. Користуючись цією карткою, ви можете запитувати баланс у будь-який момент, по ній мінус неможливо «піти». Також ви зможете свою карту передавати близьким людям для здійснення платежів.

Для отримання картки вам необхідно зареєструватися в системі, подавши заявку про створення картки. Потім, потрібно поповнювати баланс рахунку сумою понад 15 $, далі вам представиться можливість замовлення доставки картки кур'єром. Отримавши картку, переходьте до свого облікового запису, натисніть «Активувати картку». Та й усе, вже карта у вашому розпорядженні, тепер ви можете керувати своїми фінансами.

Відкрити рахунок у платіжній системі Okpay зовсім не важко, а після реєстрації станете володарем маси можливостей. Керуючи фінансами з використанням Okpay, ви отримуєте гарантовано зручний інтерфейс, найвищий рівень безпеки власних фінансів із багатофункціональним сервісом, що надає корисні інструменти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay