вівторок, 18 квітня 2023 р.

Старий лохотрон "генератор ВебМані"

Популярність ВебМані обумовлює безліч лохотронів, які паразитують на ім'я цієї платіжної системи. Перші з них, ймовірно, з'явилися в унісон із появою самої ВебМані. Стільки часу, здавалося б, минуло, а ці давні лохотрони продовжують існувати, залучаючи любителів халяви. У цій статті я ознайомлю вас з одним таким - це так званий генератор ВебМані грошей.


Суть обману: генератор ВебМані

Якщо ви скажете, що це неможливо, будете праві повністю. Але якщо такі «генератори» існують і сьогодні, значить, є люди, які не згодні з вами. Отже, у чому суть обману?

Бажаючим товаришам пропонується чудо-програма, що генерує гроші. Вона просто буде забивати гаманці облікового запису в ВебМані грошовими знаками, виконуючи функції генератора. Вам залишається тільки – вчасно їх спустошувати. Знаменитий ріг достатку, звичайно, просто «відпочиває» порівняно з такою програмою.

Зрозуміло також, що безплатно таке диво коштувати не може — треба його купити. Отже, щасливий власник генератора ВебМані, приготувавши для грошей сумки, трепетно запускає його.

Почну з нового рядка, тому що можливі варіанти, правда, всі вони досить песимістичні.

  1. Перший, найбільш сприятливий для власника – програма-пустушка, яка нічого просто не робить. У чому його сприятливість? Та в тому, що власник генератора "влітає" лише на її вартість. Аналізуючи весь процес, можна підбити підсумок, що він купив собі за гроші певний досвід і розум.
  2. Другий, більш небезпечний варіант, коли програма містить вірус, наприклад, «троян». Такий варіант можливий навіть коли програма була не куплена, а просто завантажена безкоштовно з сайтів. Такі програми скидають своєму власнику дані вашого облікового запису. Як результат, одного разу, коли користувач і забув давно про програму, про спроби її використання, раптом з його облікового запису зникають гроші.

Така ось невесела ситуація. Скажете: "це в минулому, сьогодні використовувати генератор ВебМані неможливо". Будете неправі. Я з величезною часткою ймовірності припускаю, що ви живете в місті, давно знайомі з Інтернетом. А на периферії взагалі багато хто не знає про інтернет, і, потрапивши вперше в мережу, як діти вірять усьому, що бачать. Безсумнівно, рано чи пізно ситуація зміниться, але ще води чимало втече.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay