вівторок, 18 квітня 2023 р.

Як вивести PayPal в Україні

Найпопулярнішу платіжну систему Paypal використовують мільйони користувачів, зокрема це і користувачі Рунету. Ця платіжна система є одним із “динозаврів” - її почали розробляти ще з 1998 року. Згодом сервіс Paypal досяг величезної популярності. Сьогодні сайту платіжної системи Paypal властива безліч мовних локацій, що свідчить про її використання практично у всіх «куточках» світу. 

Зіткнувшись із вивченням різної інформації про цей проект, я зіткнувся з масою нюансів того, як вивести Paypal. Чому ж користувачам так цікаве це питання? Та все тому, що багато хто заробляє електронні гроші саме в цій чудовій платіжній системі. Наприклад, продаючи на Ebay, користувачі потім не можуть переводити в готівку кошти без Paypal.


Як вивести PayPal в Україні?

Офіційний сайт PayPal показує, як вивести гроші. Це можна зробити лише у США на банківський рахунок. Виходячи з цього, можливості виведення грошей стандартними способами стають недоступними.

Один із непоганих варіантів - знайти зацікавлену людину в електронних грошах Paypal (переказувати гроші на інші рахунки досить просто потім), яка вам переведе готівку. На жаль, знайти такого знайомого не так вже й легко, тому можна вдатися і до іншого варіанту виведення Paypal.

Існує чимало обмінних пунктів, які вирішують питання, як вивести гроші зручними способами. Щоб не робити рекламу, якомусь із них, просто в інтернеті введіть: "обмінник з виведенням Paypal" або "для виведення Paypal". Отримайте масу варіантів, вибираєте оптимальний варіант, оптимальний курс і виводите на ВебМані, також можна на карту Приват банку.

Як бачите, нічого складного. Як вивести PayPal – Ви вже знаєте. Ще зазначу, що невеликим недоліком таких способів виведення є відчутна комісія за такі послуги. Натомість, можливості та заробіток на зарубіжних ресурсах – значно вищі! Всім удачі у Вашій роботі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay