вівторок, 4 квітня 2023 р.

Обмінник Wmglobus.com відгуки

 



Отже, Wmglobus.com – це обмінний пункт, який створений для здійснення обміну електронних валют. Функціонувати сервіс обміну почав 22 серпня 2012 року. Даним обмінником, перш за все, вигідно користуватися жителям Російської Федерації, країн СНД.

Основні параметри Wmglobus.com

  • На сьогоднішній день, на сайті обміни можуть відбуватися за 69 різними напрямками. Виділю основні напрямки, серед величезної кількості валют, що використовуються сервісом: WMZ, Ощадбанк, ВМР, Альфа-Банк, Яндекс гроші, ВТБ24, BTC-e, Російський Стандарт Банк, Зв'язковий Банк, Perfectmoney, Litecoin, Ківі, Банк Авангард, Біткоін, OKPAY . 
  • Сервісу завжди характерні найвигідніші курси, швидкий та надійний обмін. 
  • Працює сервіс: з 9 ранку – 1 ночі по Москві 
  • Здійснюється обмін, максимум 5-10 хвилин. 

Реферальна програма Wmglobus.com

Тим, хто має власні сайти, сервіс пропонує реферальну програму, що обіцяє %0,7 із суми обміну, запрошених вами клієнтів. Залучені вами клієнти, прив'язані назавжди до вас, і постійно при їх обмінах ви отримуєте дохід! Постійним клієнтам передбачено використання дисконтної системи.

Через те, що всі системи сервісу захищені максимально від злому, обмін на них супроводжується повною безпекою в режимі підвищеного захисту. Всі види особистої конфіденційної інформації, яку запитує Wmglobus.com, шифруються, тому захищені повністю від можливості потрапляння до третіх осіб.

Переходимо до реєстрації: <<Зареєструватись на Wmglobus.com>>.


Wmglobus.com відгуки

Вітаю. Обмінний сервіс Wmglobus.com, а саме його відгуки підлягають розгляду в даному матеріалі. Усі знайдені відгуки позитивні! Правда, їх, на жаль, обмаль для цілком об'єктивної оцінки обмінного сервісу.

  • Вік домену сервісу – 932 дні. 
  • Розташування сервера Wmglobus.com – США. 
Насамперед, розглянемо результати пошукових систем, після вводячи у яких фрази “Wmglobus.com отзывы”. Думки Googla позитивні усі, але їх небагато. Безперечно, варто враховувати обстановку з думками, що склалася у відомих відгуках. Актуальна думка на відомому Advisor тільки одна, вона позитивна. Ще є 1 архівний відгук.

Wmglobus.com на Saiter.ru

Трохи об'єктивніша ситуація по Сайтеру.ру. Тут є 3 відгуки: 100% (3 шт.) — позитивних, 0 — негативних. Приклад:

  • Позитивний: “Змінили обмін дуже швидко. Рекомендую”. 
  • Негативний: відсутні. 

Отже, підбиваємо підсумки - обмінний сервіс Wmglobus.com надійний, відгуки хороші, але їх обмаль.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay