середа, 5 квітня 2023 р.

Обменник Cashing.su отзывы

 


Припинив роботу у 2019 році.

Отже, Cashing.su – універсальний сервіс оперативного обміну електронних валют. Запустили у роботу сервіс у 2010 році, 1 червня. Адміністрація сайту знаходиться у Санкт-Петербурзі. Сервіс входить до числа надійних обмінних пунктів, бере участь у рейтингу відомого моніторингу обмінників під назвою BestChange.ru.

Основні переваги Cashing.su

  • Моментальні автоматичні обміни всіх актуальних валют (WMR, WMU, WMZ, WME, WMB, WMG).
  • Введення ВебМані через Альфа-Клік плюс Телебанк ВТБ24. Комісій немає, тільки існує доплата за введення ВМР – 0.2%. Мінімум для введення 100 рублів (або еквівалент).
  • Виведення ВебМані в Альфа-Клік плюс Телебанк ВТБ24. Розміри комісії сервісу: WME – 3%, WMR – 2.8%, ВМЗ – 1.8%, WMU – 3%. Мінімум суми комісії – 100 рублів. Мінімум для виведення – 500 рублів (або еквівалент).
  • Безкоштовне SMS інформування про статус заявок.
  • Шикарні накопичувальні знижки (максимум – до 50%). Тільки за реєстрацію – знижка 7% (вказати потрібно та підтвердити Ваш WMID з номером мобільного телефону).
  • Реферальна програма – до 40% від заробітку Cashing.su. Базова ставка відразу після реєстрації — 10%. Підвищувати реферальні відрахування можливе і завдяки власним обмінам, введенням або висновкам грошей.
  • Найнадійніше з'єднання SSL, щоб забезпечити Вашу безпеку.

Переходимо до реєстрації: <<Зареєструватись на Cashing.su>>.

 

Cashing.su відгуки

Вітаю. Аналізуємо ПП відомого обмінника під назвою “Cashing.su”. Спостерігаються позитивні відгуки. Наважуюся припустити, що сервіс платить і надійний.

Починаю аналіз з аналізу результатів пошукових систем, ввівши в них фразу “Cashing.su відгуки”. Думки, наприклад, Googla є позитивними, особливого негативу не зустрів. Крім того, моніторинг думок відомих відгуків стане корисним також. Відомий Advisor актуальних думок не має. Є 51 архівний відгук.

Cashing.su на Saiter.ru

Наочніший обмінний сервіс показаний у Сайтері. Тут є 31 відгук: 90% (28 шт.) - Позитивних, 10% (3 шт.) - Негативних. Їх цього сервісу, пара прикладів:

  • Позитивний: “Сервіс порадував приємно тим, що коли ніде більше в наявності не було WMB, тут вони знайшлися, з достатнім резервом причому. Сама операція пройшла миттєво, що дуже тішить. На висоті, а також дизайн самого сайту, є можливість оперативного відстеження статусу операції (правда остання функція через миттєве проведення платежу мені не знадобилася). Велике спасибі за чудову роботу власникам сервісу! Помістив уже у «Вибраний» сайт”.
  • Негативний: “Жахливий обмінник із неналагодженою системою, з некомпетентною адміністрацією. Змінюється курс обміну, коли хоче, як хоче. Не рекомендую цей сервіс використовувати, навіть якщо їм пропонуються найвигідніші умови, тому що останні можуть змінитися за 2-3 секунди. Дрібну різницю адміністрація типу компенсує, а на великі суми мало уваги звертає. При спробах доказу неправоти просто лазять на сервісі. Не рекомендую працювати”.

Отже, підіб'ємо підсумки - Cashing.su платить, відгуки відмінні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay