четвер, 6 квітня 2023 р.

Обмін валют на Superchange.ru, відгуки

 



Отже, Superchange.ru є одним з провідних провайдерів сфери автоматичного обміну між найпоширенішими платіжними онлайн-системами.

Популярні напрямки обмінів:

  • обмін PerfectMoneyUSD на Pecunix;
  • обмін Pecunix на LibertyUSD;
  • обмін V-Money на LibertyUSD.

На сервісі є обміни двох типів:

  1. Звичайний обмін.
  2. Обмін із накопичувальними знижками.

Сервіс намагається підтримувати найвигідніші для користувача курси обміну, постійно відстежуючи його зміни. Власникам вебсайтів пропонується чудова дворівнева реферальна програма. Якщо, раптом для обміну обраних пар валют в Superchange.ru не вистачає резервів, можна заповнити форму для оповіщення наявності потрібної кількості вибраних валют. Сервісом автоматично резервується необхідна сума під обмін, що виключає ситуації нестачі резервів коштів у моменти переказу грошей клієнту.

Накопичувальні знижки Superchange.ru для клієнтів

Сервісом обміну SuperChange.ru пропонується клієнтам програма накопичувальних знижок по всіх напрямках обміну, тобто, сервісом враховуються всі ваші попередні обміни, здійснені тут. Чим суттєвіша величина вашої знижки, тим комісія сервісу нижча і тим вигідніший курс обміну вийде вам. Розмір знижки залежить від сум Ваших обмінів.

Усього рівнів знижок тут є — 10. Їхня величина залежить від обсягу заробленої комісії (прибутку) сервісу з ваших операцій.

Дворівнева реферальна програма SuperChange.ru

Власникам вебсайтів пропонується вигідна дворівнева реферальна програма, беручи участь у якій можна заробляти, навіть не здійснюючи обміни валют. Ви заробите за рахунок запрошених безпосередньо вами людей, і на користувачах, які стали партнерами (рефералами).

Після реєстрації, Ви зможете розміщувати текстове посилання, банер SuperChange.ru на вашому сайті та почати заробляти стабільний дохід. Вам нараховується 30% доходів сервісу за кожним обміном, здійсненим рефералом першого рівня, плюс 10% — з другого рівня.

Партнерську винагороду можна виводити у будь-яких валютах, крім того, цю винагороду можна конвертувати у будь-яку валюту. Замовити переказ на свій гаманець можна, коли сума грошей, зароблених Вами, досягне порога:

  • 1 LibertyUSD, EUR;
  • 1 Pecunix;
  • 1V-Money;
  • 1 PerfectMoneyUSD, EUR.

Бажаю Вам вигідних обмінів та хороших заробітків! Переходимо до реєстрації: <<Зареєструватися на SuperChange.ru>>.

Superchange.ru відгуки

Його відгуки – просто відмінні! З упевненістю можна підтвердити надійність цього сервісу!

  • Вік домену сервісу – 3449 днів.
  • Розташування сервера Superchange.ru - Китай.

Зазвичай, основою мого аналізу є ретельний перегляд, розбір сайтів, виданих пошуковими системами (Google, Яндекс), після появи в них фрази "Superchange.ru відгуки". Google, наприклад, демонструє нам 100% позитивних думок, жодного негативу не трапляється.

Потрібно, природно, звертати увагу і на настрої на авторитетних сайтах, що збирають відгуки. Один з таких, Advisor містить 6 архівних відгуків, а актуальні думки відсутні, що підкреслює надійність обмінника.

Superchange.ru на Saiter.ru

Наприклад, найавторитетніший ресурс з відгуками saiter.ru, описує ситуацію по Суперченж.ру наступну: 100% відгуків (5 шт.) позитивних, негативних - немає. Погляньте на приклад:

  • Позитивний: “Чудовий проект. Кращий, мабуть, а я перепробував їх чимало. Проблем мінімум, роботи — максимум”.
  • Негативний: не виявлено.

Отже, підіб'ємо підсумки - Superchange.ru відмінний сервіс. Відгуки, 100% чудові. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay