пʼятниця, 14 квітня 2023 р.

Обмін валют з Обменник.ws, відгуки

Отже, друзі, обмінник. Обмінник.ws дозволяє без ризиків і дуже швидко здійснювати різні грошові операції, сидячи вдома. Звичайно, для таких валютних операцій буде потрібно комп'ютер із можливістю заходу в інтернет. Сьогодні віртуальний обмін просто незамінний, і вибір вигідного, надійного обмінника є дуже важливою справою.

На мій погляд, Обмінник.ws найкращий обмінник України для переказу грошей із Вебмані на карти Приватбанку. Розглядаю я обмінні пункти за такими показниками:

Резерв валют та обмінний курс обмінник

Для звірки, заходимо на головну сторінку, вносимо WMR - Privat24 (UAN) або WMZ - Privat24 (UAN). Важливим є факт, що вказано “чистий” курс, тобто немає додаткових комісій. Відсоток обмінного пункту – приблизно 3%. Якщо, раптом, курс здається мені заниженим, перевіряю його за найкращим сервісом моніторингу інтернет-обмінників bestchange.ru. (Докладніше про цей сервіс <<ТУТ>>). Наш обмінний пункт зазвичай знаходиться в ТОП 5.

Позиції обмінник.ws у bestchange.ru

На сьогоднішній день, bestchange.ru містить більше 100 обмінних пунктів, і обмінник.ws в десятці найкращих. Це серед усіх обмінних пунктів, а серед українських – він на другому місці, що, безумовно, є чудовим результатом. Тут враховуються середні показники кількох параметрів: резерв, курс, бізнес-рівень, статус працездатності та відгуки користувачів. Слід зазначити, що всі відгуки про Обмінник.ws (а їх тут налічується 60 штук) лише позитивні, що підтверджує його надійність.

Також він має досить високий бізнес рівень сервісу BL – 2227. Важливо, звичайно, і атестація обмінного пункту в Приватбанку та Вебмані.

Показники обменник.ws у пошукових системах Яндекс, Google

Важливими є ці показники з тих причин, що пошуки просто так неякісні ресурси не піднімуть у ТОП.

  • По Google у обмінник.ws: PR3, проіндексовано 1470 стор.
  • Яндекс - ТІЦ 20.

І це мене зрозуміють вебмайстра, без спеціальних SEO налаштувань.

Налаштування обмінник.ws

  • Для роботи з цим обмінним пунктом потрібно зареєструватися та внести до профайлу власні дані. При наступних грошових операціях номер Вашого гаманця та картки будуть автоматично занесені в поле обміну. Звичайно, це зручно, зменшує час обміну!
  • Чим більше суми обмінів – тим подальші обміни будуть дешевшими! На скрині подивіться приклад моєї знижки (10%), розмір якої
  • можна побачити у розділі "Знижки".
  • Закладка “Заявки” містить усі активні, закриті заявки.

Партнерська програма обмінник.ws

Обмінний пункт пропонує партнерам 10% заробленого сервісом з ваших рефералів. Коли накопичиться 10 WMZ, можете вивести їх на гаманець. Щоб переглянути всі операції накопичення, натисніть “Бонус-рахунок”.

Крім гарантій, сервіс Обмінник.ws також забезпечує необхідний рівень безпеки. Всі операції здійснюються через протокол SSL з використанням 256-бітних шифрованих даних, що запобігає перехопленню третіми особами Ваших http даних.

Простота і зручність інтерфейсу одна із безлічі переваг сервісу. "Нічого непотрібного і зайвого, виключно найнеобхідніше, максимальна функціональність і комфортом" - такий девіз керував дизайнерами під час створення Обмінник.ws.

Мною використовується для особистих обмінних та грошових переказів цей сервіс вже кілька років поспіль. Збоїв не було жодного! Всім раджу! Переходимо до реєстрації: <<Зареєструватися на Обмінник.ws>>.

 

Обмінник.ws відгуки

Аналізуємо думки щодо обмінника Обмінник.ws. Відгуки він має просто чудові! Сміливо можна заявити, що цей сервіс надійний!

  • Вік домену сервісу – 2232 дні.
  • Розташування сервера Обмінник.ws – Румунія.

Зазвичай, основа мого аналізу полягає у ретельному перегляді, аналізі майданчиків, що видаються пошуковими системами (Гугл, Яндекс), після введення фрази “Обмінник.ws відгуки”. Google, наприклад, показує нам таке: у переважній більшості, думки позитивні, особливий негатив не трапляється. Негативна думка зустріла лише одна про затримку перерахування коштів, і то, напевно, вона залишена конкурентами.

Необхідно, звичайно, враховувати і обстановку в авторитетних сервісах, що збирають відгуки. Наприклад, Advisor містить 6 позитивних відгуків, не містить негативних і є 104 архівні відгуки, що підтверджує надійність обмінника.

Saiter.ru про Обмінник.ws

На saiter.ru (авторитетний відгук) ситуація по Обменник.ws наступна: 96% відгуків (54 шт.) позитивних, 4% (2 шт.) - негативні. Пара прикладів на ваш розгляд:

  • Позитивний: “Дякуємо за високоякісне обслуговування, чудовий сервіс, моментальне виконання заявок, додаткові знижки надихають на довгострокову, плідну співпрацю з обмінником. А тісна співпраця з Моніторингом обміну BestChange робить ваш сервіс привабливим, надає величезної довіри та поваги!”.
  • Негативний: “Відправив гроші на обмін привату24 на ВМЗ більше 2 днів тому. Досі ВМЗ на рахунок не надійшли. Не раджу із цією конторою зв'язуватися. Адміни та служба підтримки ігнорують усі повідомлення”.

Отже, підіб'ємо підсумки - Обменник.ws надійний сервіс. Відгуки, 98% відмінні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay