вівторок, 18 квітня 2023 р.

Обережно! Обманні перекази грошей


Всі ми люди, звичайно, всім ми бажаємо по легкому «зрубати» грошенят. Деякі вміють відрізняти можливість легкого заробітку і повну кулю, якої взагалі просто не може бути, але багато хто не може. Саме для таких ця стаття і написана, тут описаний відбір грошей за допомогою несправжніх обмінників.

Заснований цей обман на переказі грошей. Точніше, на передбачуваному перекладі. Тут приманка досить банальна, навіть безглузда на перший погляд. Починається вона з оголошення, в якому радісним тоном повідомляють, що знайдено нечуваний закордонний обмінник, який дає змогу чудово заробляти — він продає за вигідним курсом ВебМані за іншу валюту. Зазвичай роль іншої валюти виконує Liberty Reserve, але й інші варіанти можливі. Зрозуміло, що для здійснення угоди вам необхідна ця валюта — LR.

Закидаючи таку приманку, аферисти їй надають довіру, пропонуючи для купівлі цієї валюти (LR) досить відомий чесний обмінник, а щодо посилання на другий обмін (тут перекладають з LR на ВебМані), вона вже переводить на фальшивий обмінник, нібито який нас має збагатити . Ввівши гроші в нього, сміливо можете про них забути!

Схема обману, як бачимо, досить проста і люди, які бажають подібним способом заробити, не замислюються дуже багато про що. Наприклад, про просте питання: чому особи, які знайшли «золотий обмінник», самі не скористаються таким скарбом. Також про те, що Вебмані на Заході не відома. Втім, всі ці питання випливають, на жаль потім, коли гроші вже переведені.

Багато хто, звичайно, може стверджувати, що це зовсім «мертвий» лохотрон, хто ж на таку авантюру піде? Але ж люди, які його створюють, не дурні зовсім! Щось вони розраховують, створюючи сайти примарних обмінників. І їх велика кількість в інтернеті свідчить про те, що це справа прибуткова. А це означає, що існують люди, які на такий обман ведуться. Сподіваюся, їхні лави ви не поповните. Удачі вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Платіжна система Okpay